Project management

Wij zijn waar verandering nodig is

Wij creĆ«ren een lerende organisatie, waar de medewerkers verandering leuk gaan vinden door empowerment van eigen initiatief. Daar waar experimenteren aangemoedigd word. Daar waar men geen “ja maar” mentaliteit heeft. Daar waar een andere kijk gevraagd word. Daar waar men streeft naar het beste voor hun klant en medewerkers.

Door betrokkenheid en draagvlak te genereren voor de strategische doelstellingen op zowel tactisch als operationeel niveau. Door workshops te houden die de mens centraal stelt en enthousiasmeert om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan met innovatie over de hele linie met dezelfde gezamenlijke stip op de horizon, de klant.

Erik Hardeveld

Projectmanager

Mijn naam is Erik Hardeveld, afkomstig uit Purmerend en implementatiemanager bij Newbirdz. Op dit moment ben ik projectleider bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken om de supportorganisatie voor ambassades en consulaten nieuw leven in te blazen. Door mijn achtergrond in Sportmarketing & Management en mijn affiniteit met IT kan ik afstand nemen van de traditionele IT implementaties en het op de Newbirdz manier doen!

Eelco Veltenaar

Projectmanager

Naast mede-oprichter van Newbirdz ben ik als sinds 1997 actief in het vakgebied service management en Identity en Access Management. Wat mij energie geeft is het samen met klanten projecten realiseren en concrete toegevoegde waarde te leveren. Naast het werk ben ik actief hockeyer en hardlopen. Sporten is een belangrijk onderdeel van mijn leven en geeft mij veel energie die ik weer gebruik in mijn werk voor opdrachtgevers.

Dennis Verheul

Projectmanager

Een tevreden klant is voor mij het belangrijkste aspect van het werk dat ik doe. Samenwerken aan een gezamenlijk doel is wat mij betreft de manier om dit te bereiken. De juiste mensen samenbrengen is een van mijn sterke punten. Ik ben buiten mijn werk een familie man en vind het dan ook belangrijk om samen leuke dingen te doen. Daarnaast is voetbal een van mijn grote passies!

Simon Voorbij

Projectmanager

Als persoon ben ik sociaal en klantgericht en staat service naar de klant zowel als de eindgebruikers bij mij hoog in het vaandel. Daarnaast streef ik altijd naar continue verbetering van zowel de ITIL processen als de manier waarop wij zelf de implementaties doen. Ik heb veel affiniteit met LEAN en Scrum en pas deze technieken en methodes daarom graag toe in de praktijk. Dit stelt mij in staat om verbeteringen en/of nieuwe producten snel en iteratief op te leveren aan de klant. Deze waardes herkende ik ook terug bij Newbirdz en ben daarom sinds 2016 met veel enthousiasme bij hen in dienst.

Bent u op zoek naar een andere professional?

Agile & Scrum

Onze scrum masters zijn in staat om alle betrokken partijen rondom het agile proces te motiveren, stimuleren en in beweging te krijgen om zo uw gewenste resultaten te bereiken.

Meer weten

Implementatie consultant

Wij zijn beschikbaar voor u als procesverbeteraars, strategische adviseurs, motivatoren, klantbelevingsadviseurs, projectleiders en ITSM-adviseurs.

Meer weten

Business analist

Door middel van een pragmatische en agile aanpak geven onze analisten u goed en snel die informatie die u nodig heeft om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Meer weten