Producten

Newbirdz is een officiële ‘Gold Partner’ van EasyVista

EasyVista Service Manager

Verlaag uw kosten 50% met codeless configuratie, slimme automation, en out-of-the-box ITIL-processen. Gebruik enterprise features die u nodig hebt om uw IT omgeving te beheren, zoals meertalig support, IT Asset en Financial Management, en geavanceerde reporting en analytics. Dit alles op een schaalbare en veilige cloud omgeving.

EasyVista Service Apps

Verhoog de productiviteit van uw werknemers met 30%, door middel van intuïtieve en responsive portals voor de IT en de business users. Voorbeelden hiervan zijn een self service portaal voor eindgebruikers, dashboard voor managers, en applicaties voor IT personeel. Elke applicatie is in een zeer korte tijd te bouwen door een drag-and-drop builder en templates die beschikbaar zijn. Dit voorkomt de noodzaak voor complexe codering.

EasyVista self help

Verlaag uw servicedesk calls met 30%, door middel van de web-based self-help oplossing. Anders dan een traditionele knowlegde base biedt self-help een innovatieve oplossing door gebruik te maken van dynamische decision-trees. Hierdoor kunnen eindgebruikers beter voorzien worden van interactieve content, wat het makkelijker maakt om door knowledge te navigeren en de antwoorden te vinden die ze zoeken.