Implementatie consultant

Wij zijn waar verandering nodig is

Ons doel is om een lerende organisatie te creƫren. Daar waar de medewerkers verandering leuk gaan vinden door empowerment van eigen initiatief. Daar waar experimenteren aangemoedigd wordt. Daar waar men geen ja maar mentaliteit heeft. Daar waar een andere kijk gevraagd wordt. Daar waar men streeft naar het beste voor hun klant en medewerkers.

“Wij stellen de mens centraal en enthousiasmeren om de handen uit de mouwen te steken. Om aan de slag te gaan met innovatie over de gehele linie met dezelfde gezamenlijke stip op de horizon, de klant!”

Erik Hardeveld

Implementatie consultant

Mijn naam is Erik Hardeveld, afkomstig uit Purmerend en implementatiemanager bij Newbirdz. Op dit moment ben ik projectleider bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken om de supportorganisatie voor ambassades en consulaten nieuw leven in te blazen. Door mijn achtergrond in Sportmarketing & Management en mijn affiniteit met IT kan ik afstand nemen van de traditionele IT implementaties en het op de Newbirdz manier doen!

Frank Magnin

Implementatie consultant

Geboren en getogen in Maassluis, gelukkig getrouwd en trotse vader van twee pubers. Opleiding bedrijfseconomie in Rotterdam genoten. Sinds een aantal jaar een passie voor hardlopen en inmiddels meer dan vijf marathons gelopen. Dol op reizen. Bovengemiddeld analytisch, organiseer graag en ben nieuwsgierig en leergierig. Begeleid implementatietrajecten van Service Management processen en tooling in de ruimste zin van het woord. Service zit in het DNA!

Dennis Verheul

Implementatie consultant

Een tevreden klant is voor mij het belangrijkste aspect van het werk dat ik doe. Samenwerken aan een gezamenlijk doel is wat mij betreft de manier om dit te bereiken. De juiste mensen samenbrengen is een van mijn sterke punten. Ik ben buiten mijn werk een familie man en vind het dan ook belangrijk om samen leuke dingen te doen. Daarnaast is voetbal een van mijn grote passies!

Simon Voorbij

Implementatie consultant

Als persoon ben ik sociaal en klantgericht en staat service naar de klant zowel als de eindgebruikers bij mij hoog in het vaandel. Daarnaast streef ik altijd naar continue verbetering van zowel de ITIL processen als de manier waarop wij zelf de implementaties doen. Ik heb veel affiniteit met LEAN en Scrum en pas deze technieken en methodes daarom graag toe in de praktijk. Dit stelt mij in staat om verbeteringen en/of nieuwe producten snel en iteratief op te leveren aan de klant. Deze waardes herkende ik ook terug bij Newbirdz en ben daarom sinds 2016 met veel enthousiasme bij hen in dienst.

Bent u op zoek naar een andere professional?

Agile & Scrum

Onze scrum masters zijn in staat om alle betrokken partijen rondom het agile proces te motiveren, stimuleren en in beweging te krijgen om zo uw gewenste resultaten te bereiken.

Meer weten

Projectmanager

Onze benadering is end-to-end. We bekijken een implementatie over de gehele keten. Van klant tot leverancier. Bij een implementatie zijn processen en mensen minstens zo belangrijk.

Meer weten

Business analist

Door middel van een pragmatische en agile aanpak geven onze analisten u goed en snel die informatie die u nodig heeft om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Meer weten