Agile Coach & Scrum Master

Voldoen aan de wensen van uw klant

Newbirdz heeft als doel samen met uw organisatie de time-to-market te verkorten om zo te voldoen aan de klantwens. Dit doen we door het idee van een klant te vertalen naar concrete acties. Wij gebruiken creativiteit om het maximale uit uw medewerkers te halen binnen de gestelde kaders.

In topsport geldt maar een doel; de beste zijn en blijven!

In de competitieve business waarin uw organisatie actief is, geldt precies hetzelfde. Daarom wilt u betere aansluiting hebben bij uw klanten, sneller kunnen leveren tegen minder kosten. Net als in de sportwereld is een goed begeleidingsteam en een uitmuntende trainer daarbij onmisbaar. Uiteindelijk moet het team het zelf doen. Zij moeten zichzelf continu kunnen verbeteren en dat is precies waar Newbirdz u mee helpt; het faciliteren en organiseren van een continu verbeterende omgeving!

Simon Voorbij

Agile & Scrum master

Als persoon ben ik sociaal en klantgericht en staat service naar de klant zowel als de eindgebruikers bij mij hoog in het vaandel. Daarnaast streef ik altijd naar continue verbetering van zowel de ITIL processen als de manier waarop wij zelf de implementaties doen. Ik heb veel affiniteit met LEAN en Scrum en pas deze technieken en methodes daarom graag toe in de praktijk. Dit stelt mij in staat om verbeteringen en/of nieuwe producten snel en iteratief op te leveren aan de klant. Deze waardes herkende ik ook terug bij Newbirdz en ben daarom sinds 2016 met veel enthousiasme bij hen in dienst.

Frank Magnin

Implementatie consultant

Geboren en getogen in Maassluis, gelukkig getrouwd en trotse vader van twee pubers. Opleiding bedrijfseconomie in Rotterdam genoten. Sinds een aantal jaar een passie voor hardlopen en inmiddels meer dan vijf marathons gelopen. Dol op reizen. Bovengemiddeld analytisch, organiseer graag en ben nieuwsgierig en leergierig. Begeleid implementatietrajecten van Service Management processen en tooling in de ruimste zin van het woord. Service zit in het DNA!

Bent u op zoek naar een andere professional?

Implementatie consultant

Wij zijn beschikbaar voor u als procesverbeteraars, strategische adviseurs, motivatoren, klantbelevingsadviseurs, projectleiders en ITSM-adviseurs.

Meer weten

Projectmanager

Onze benadering is end-to-end. We bekijken een implementatie over de gehele keten. Van klant tot leverancier. Bij een implementatie zijn processen en mensen minstens zo belangrijk.

Meer weten

Business analist

Door middel van een pragmatische en agile aanpak geven onze analisten u goed en snel die informatie die u nodig heeft om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Meer weten