Newbirdz

 

Ondernemende IT professionals met een passie voor Service Management

Digital Service Management

Optimalisatie van uw interne klankprocessen door de inzet van digitale hulpmiddelen staat bij Newbirdz centraal. Wij weten hoe je interne klantprocessen optimaal kunt digitaliseren. Een mix van proces optimalisatie, de juiste manier van werken en digitalisering zijn daar de oplossing voor. Voor Newbirdz staat de klant centraal bij implementatie trajecten.

Professionals

Newbirdz biedt experts op het gebied van het digitaliseren van uw organisatie. Wij zijn doelgerichte doeners met een missie. Service zit in ons DNA. Wij willen niets liever dan de service binnen uw organisatie verbeteren door dingen slimmer en beter te organiseren.

Newbirdz is trotse implementatie partner van EasyVista. EasyVista biedt organisaties de oplossing om een digitale transformatie mogelijk te maken! Kijk hier voor meer informatie over Easyvista.

Service zit in ons DNA

Wij zijn professionals met een ondernemende houding en Agile-aanpak. Vanuit onze visie op Digital Service Management en de visie van de klant, verbeteren we bedrijfsprocessen en services binnen organisaties.

We’re grateful for all the additional guidance, patience and support Newbirdz offered during the UAT corrections phase of the project, it’s been absolutely invaluable. I’d be happy to recommend Newbirdz as a partner for anyone looking to implement EasyVista.

Dean ArcherProject manager

info@newbirdz.nl

Bezoekadres: Van Heuven Goedhartlaan 7 1181 LE Amstelveen, Netherlands
KvK 59103078 | BTW NL853318396B01 |
Rekening NL63RABO0138716196