Business analist

Inzicht door heldere businessanalyse

Onze medewerkers hebben méér in huis. Door hun ruime werkervaring in diverse organisaties zijn ze in staat om snel bedrijfsprocessen te doorgronden. Met onze analysekracht zorgen we ervoor dat we dié informatie vinden die nodig is om uw bedrijfsvoering optimaal vorm te geven. Maar, onze mensen hebben óók de kennis en kunde om bedrijfsprocesveranderingen door te voeren! Dus als u professionals zoekt die goede analyses verzorgen, u de juiste informatie geven én, met oog hebbend voor de medewerkers, u helpen procesveranderingen door te voeren, dan bent u bij Newbirdz aan het juiste adres!

Frank Magnin

Business analist

Geboren en getogen in Maassluis, gelukkig getrouwd en trotse vader van twee pubers. Opleiding bedrijfseconomie in Rotterdam genoten. Sinds een aantal jaar een passie voor hardlopen en inmiddels meer dan vijf marathons gelopen. Dol op reizen. Bovengemiddeld analytisch, organiseer graag en ben nieuwsgierig en leergierig. Begeleid implementatietrajecten van Service Management processen en tooling in de ruimste zin van het woord. Service zit in het DNA!

Simon Voorbij

Business analist

Als persoon ben ik sociaal en klantgericht en staat service naar de klant zowel als de eindgebruikers bij mij hoog in het vaandel. Daarnaast streef ik altijd naar continue verbetering van zowel de ITIL processen als de manier waarop wij zelf de implementaties doen. Ik heb veel affiniteit met LEAN en Scrum en pas deze technieken en methodes daarom graag toe in de praktijk. Dit stelt mij in staat om verbeteringen en/of nieuwe producten snel en iteratief op te leveren aan de klant. Deze waardes herkende ik ook terug bij Newbirdz en ben daarom sinds 2016 met veel enthousiasme bij hen in dienst.

Dennis Verheul

Business analist

Een tevreden klant is voor mij het belangrijkste aspect van het werk dat ik doe. Samenwerken aan een gezamenlijk doel is wat mij betreft de manier om dit te bereiken. De juiste mensen samenbrengen is een van mijn sterke punten. Ik ben buiten mijn werk een familie man en vind het dan ook belangrijk om samen leuke dingen te doen. Daarnaast is voetbal een van mijn grote passies!

Mark Justus

Business analist

Mijn naam is Mark Justus (1971). Mijn kracht is het om mensen te motiveren; om (beter) samen te werken. Als bedrijfskundig informaticus werk ik optimaal in het gebied tussen gebruikers en IT. In het verleden ben ik werkzaam geweest als functioneel beheerder, softwaretestexpert en als docent bedrijfskundige vakken. Ik werk bij Newbirdz omdat zij ondernemend, service- en klantgericht zijn en gaan voor kwaliteit! Daar voel ik mij prima thuis!

Bent u op zoek naar een andere professional?

Project manager

Implementatie consultant

Agile & Scrum