Agile / Scrum

Voldoen aan de wensen van uw klant

Newbirdz heeft als doel samen met uw organisatie de time-to-market te verkorten om zo te voldoen aan de klantwens. Dit doen we door het idee van een klant te vertalen naar concrete acties. Wij gebruiken creativiteit om het maximale uit uw medewerkers te halen binnen de gestelde kaders.

In topsport geldt maar een doel; de beste zijn en blijven!

In de competitieve business waarin uw organisatie actief is, geldt precies hetzelfde. Daarom wilt u betere aansluiting hebben bij uw klanten, sneller kunnen leveren tegen minder kosten. Net als in de sportwereld is een goed begeleidingsteam en een uitmuntende trainer daarbij onmisbaar. Uiteindelijk moet het team het zelf doen. Zij moeten zichzelf continu kunnen verbeteren en dat is precies waar Newbirdz u mee helpt; het faciliteren en organiseren van een continu verbeterende omgeving!

Frank Magnin

Scrum Master

Geboren en getogen in Maassluis, gelukkig getrouwd en trotse vader van twee pubers. Opleiding bedrijfseconomie in Rotterdam genoten. Sinds een aantal jaar een passie voor hardlopen en inmiddels meer dan vijf marathons gelopen. Dol op reizen. Bovengemiddeld analytisch, organiseer graag en ben nieuwsgierig en leergierig. Begeleid implementatietrajecten van Service Management processen en tooling in de ruimste zin van het woord. Service zit in het DNA!

Simon Voorbij

Scrum Master

Als persoon ben ik sociaal en klantgericht en staat service naar de klant zowel als de eindgebruikers bij mij hoog in het vaandel. Daarnaast streef ik altijd naar continue verbetering van zowel de ITIL processen als de manier waarop wij zelf de implementaties doen. Ik heb veel affiniteit met LEAN en Scrum en pas deze technieken en methodes daarom graag toe in de praktijk. Dit stelt mij in staat om verbeteringen en/of nieuwe producten snel en iteratief op te leveren aan de klant. Deze waardes herkende ik ook terug bij Newbirdz en ben daarom sinds 2016 met veel enthousiasme bij hen in dienst.

Ken van Hasselt

Scrum Master

Ik ben werkzaam als Agile coach en scrum master binnen Newbirdz. Met een gezonde dosis enthousiasme en mijn topsport achtergrond zorg ik binnen elke opdracht voor het gewenste eindresultaat. Ik ben in staat om andere mensen te motiveren, structuur aan te brengen in een veranderende situatie en daarbij alle betrokken partijen naar een hoger niveau te coachen. Neem gerust contact op als je een keer uitgedaagd wil worden.

Name

Bent u op zoek naar een andere professional?

Project manager

Business analist

Implementatie manager